Vinner du våra första platser vid bordet till Elitlopps-lördagen?

Många ville pröva på lyckan i vår spiktävling som avgörs under två V75-omgångar 25-26 mars. Vinnaren tar hem två biljetter med bord och matmeny i restaurang Kongressen under Elitlopps-lördagen med V75 och Sweden Cup.

När röken skingrats efter tävlingarna på Mantorp så har Anna Ekholm, Stockholm, Robert Lindell, Eskilstuna och Lars Jogedal, Örnsköldsvik gjort ett litet ryck med 4 rätt följda av ett koppel på drygt 30st spelare på 3 rätt.

I morgon söndag har vi en vinnare som kommer få en härlig upplevelse på Solvalla i slutet av maj…..

Ni som ännu inte spelat er rad för söndagens V75-omgång på Halmstad bör tänka på att vid lika antal rätt vinner högsta oddset.

Utmanarna är igång, Stefan och Alexander tar täten

Kvalomgång 3 är igång för våra utmanare.
Alexander Stenvall och Stefan Eriksson satte ribban direkt och fick 5 rätt i en svår omgång på Mantorp.

Dennis och Richard skuggar på 4 rätt och Anders tappade tyvärr lite mark då han fick ihop 3 rätt.

Men inget är avgjort, nya tag nästa helg då det är V75-finaler på Solvalla…

Stöd våra utmanare och köp deras andelar 112:-/st

TRAVMEDERLAND.SE tidiga V75-tankar 25/3

Hej

TRAVMEDERLAND.SE har visat hög och jämn form under längre tid – och snart smäller det till ordentligt med en riktig träff!

På lördag är det Mantorp som står som värd för V75-omgången – som kryddas med en jackpot där det finns minst 47 miljoner enbart i sjurättspotten att slåss om 😉

Tipsverkstan har som vanligt gått för högtryck hela veckan – och jag har hittat flera prisvärda drag!

Den som vet mest – vinner mest!

Du väljer mellan 350 och 1 200 kr/andel

Här får du en försmak på veckans tidiga tankar.

LÄS KORSDRAGAREN här

Andelskungens V75-Podcast med Brolin, Chrille Krukan och Norinder

Ny vecka och nytt avsnitt av vår V75-podcast.

Tomas är tillbaka så Chrille får hjälp med analysen av helgens V75-omgång på Mantorp. Grabbarna kollar även snabbt igenom söndagens extra V75-omgång som avgörs i Halmstad.

Förutom V75-genomgång så snackas det om Stig H Johansson, Ludde, Hasse Skarplöt, Ancelotti, Kim Moberg, Leksand, Bandyfinalen, Brolins Tipshörna, nya tävlingar mm…

God lyssning…

V86 – De delar på 236.000:-

Tomas Oleby visar återigen sin klass som en av Andelskungens bästa tipsters.

Ikväll slog han till och satte 8 rätt på V86-omgången som avgjordes på Solvalla/Bergsåker. Det var bud på mycket större utdelning men tyvärr stannade utdelningen på 79.022:- för 8 rätt.

63 st andelsköpare som betalade 500:- var får dela på 236.000:- vilket ger 3772:- tillbaka per andel.

De som köpte Olebys stora andel för 1100:- och den lilla för 195:- får pengarna tillbaka.

Jack Ay andelen kostar 70:- och betalade tillbaka 117:-.
Rekerneteam andelen kostade 80:- och betalade tillbaka 158:-

Olebys och alla andra tipsters andelar för V75 nu på lördag finns att köpa HÄR

KÄMPA

Våra nya utmanare är redo…

Mattias Henriksson segrade i kvalomgång 2 och går vidare till finalspelet. Det firar vi och Mattias med att han kör ett eget V75-system här på Andelskungen, Henrikssons 75a hittar ni i listan…

NYA UTMANARE
Dags för nya utmanare och kvalomgång 3. Vi kör hela 5st per omgång nu framöver så finalspelet inte blir allt för långt bort. Utmanarna väljs rakt av efter datum då ansökan kom in….

Vi presenterar ett lovande startfält med några unghästar, några valacker och några som antagligen behöver rycka tussarna direkt. Det ska bli spännande att följa dom och dom får presentera sig själva under respektive lag.

DELTAGARE
Utmanare 1 – Anders Mårtensson             Till Anders system

Utmanare 2 – Stefan Eriksson                   Till Stefans system

Utmanare 3 – Richard Hermansson       Till Richards system

Utmanare 4 – Dennis Hansson                 Till Dennis system

Utmanare 5 – Alexander Stenvall           Till Alexanders system

 

 

 

Upplopp för våra utmanare

Tredje och sista veckan för våra utmanare i vår andra kvalomgång.

Mattias Henriksson leder trion på 12 rätt tätt följd av Lars Lutt Carlsson på 11 rätt. Erik Eklund sladdar lite på 9 rätt men det känns inte som någon omöjlig uppgift att kliva ikapp och förbi. Ryck tussarna Erik!!!! Ryck tussarna…

Stöd våra UTMANARE och köp en 112:-/andel HÄR

NYA UTMANARE
Nästa vecka kör vi 6 st utmanare samtidigt. Detta för att vi fått så många som vill delta och vi inte vill att tävlingen pågår hur länge som helst. Kolla er e.mail – inbjudan kan vara på väg…..

Tomas Brolin satsar på Andelskungen.se

VM-94 hjälten Tomas Brolins nya affärsengagemang heter Andelskungen.se, där han från årsskiftet gått in som delägare och expert inom trav och olika sportspel. Andelskungens spelbutik i Sollentuna är Sveriges i särklass största ATG-ombud, och förutom andelsspel på V75 & V86 över nätet, så kommer man inom kort även att erbjuda olika sportspel på www.andelskungen.se

VM-94 hjälten Tomas Brolins nya affärsengagemang heter Andelskungen.se, där han från årsskiftet gått in som delägare och expert inom trav och olika sportspel. Andelskungens spelbutik i Sollentuna är Sveriges i särklass största ATG-ombud, och förutom andelsspel på V75 & V86 över nätet, så kommer man inom kort även att erbjuda olika sportspel på www.andelskungen.se. Redan nu kan man dock använda tjänsten liverättning för Stryk -och Europatips helt utan kostnad.

Andelskungen.se vision är att kunderna över nätet ska kunna köpa andelar i det mesta. Trav, fotboll, Ishockey, motorsport etc. Det finns inga gränser för vad man ska kunna erbjuda kunderna. Köp en andel i det som intresserar dig och luta dig tillbaka i soffan. Olika experter, s.k. ”tipsters”, har redan gjort jobbet åt dig och du kan köpa andelar i de system du tycker verkar bäst.

– Med min bakgrund inom trav, fotboll och spel var det ett enkelt beslut att fatta när chansen dök upp att engagera sig i detta, säger Tomas Brolin. Andelsspelen på V75 och V86 är ett enkelt sätt att få tillgång till större system som olika experter bidrar med varje vecka. Om du tippar själv eller med ett gäng kompisar på andra sportspel, så vill man ju kunna följa resultaten live och rätta sin kupong utan att behöva söka på olika sajter. På andelskungen.se får du en bild som innehåller dina rader med liverättning, information och uppdateringar. Man mailar bara systemet till kompisarna så kan även dom använda liverättning.

Succé för Andelskungens podcast
Andelskungen.se har sedan drygt ett år en podcast inför helgens V75 och övriga sportspel.

Tomas Brolin har nu anslutit till Chrille ”Krukan” Eriksson och Micke Norinder, som ger insidetips och speldrag men även pratar trav och sport i största allmänhet. Podcasten har blivit mycket uppskattad och nya avsnitt släpps varje torsdag eftermiddag/kväll. 30.000 lyssnare varje vecka, och det ökar stadigt. (källa iTunes)

– Vi är ett skönt gäng som bjuder på oss själva och delar med oss av våra tips inför helgens V75, säger Tomas Brolin. Med tanke på alla lyssnare så verkar vi fylla en funktion med en avslappnad mix av speltips och kringsnack.

 

TRAVMEDERLAND.SE tidiga V75-tankar 18/3

Hej

TRAVMEDERLAND.SE hade sju rätt på båda sina lag i lördags på Bollnäs – och snart smäller det till ordentligt med en riktig träff!

På lördag är det Momarken i Norge som står som värd för V75-omgången – där det väntar en härlig jackpot med minst 50 miljoner enbart i sjurättspotten att slåss om 😉

Tipsverkstan har som vanligt gått för högtryck hela veckan – och jag har hittat flera prisvärda drag!

Den som vet mest – vinner mest!

Du väljer mellan 350 och 1 200 kr/andel

Här får du en försmak på veckans tidiga tankar.

LÄS KORSDRAGAREN här