Eftersnack från den gångna veckan samt en framåtblick

Han Herred vinner med Kenneth Haugstad i sulkyn på en snöigt Solvalla efter en perfekt styrning

Vi hade stora förväntningar på onsdagens V86-omgång då den var kryddad med Jackpotpengar samtidigt som det var krävande väder och banunderlag och många betrodda hästar som återkom efter sämre prestationer och utan uttalade korrigeringar på utrustning och upplägg eller några förklaringar till insatserna senast. Även om vi ansåg att hästar som Cash a Cheque Em, Blås Undan och Angel Rain stod för klassen i loppen och hade högst vinstchanser så fanns det frågetecken och garderingar var givna då det skulle rensa oerhört mycket bakom dem. Det visade sig dock bli fel denna omgång då det blev en sällan skådad favoritparad och vi fick till vår stora förvåning se åtta favoritsegrar och en utdelning som landade på ynkliga 435 SEK trots att det var Jackpot. Det positiva i sammanhanget var att vi fick med oss en Dubbeljackpot till onsdag men det visar också hur svårt det kan vara att spekulera i utdelningar ibland.

SCAMPI-MAL-LJ

Vår spik i omgången Scampi fullbordade favoritparaden och en trippel till Stall Stig H Johansson

Till lördagens omgång på Jägersro hade vi däremot inga större förväntningar på en högre utdelning i våra tips på hemsidan då flera av loppen verkade vara ihåliga och det såg ut som en klockren uppgift för storfavoriten Aron the Baron även om spelvärdet på honom var neutralt. Förväntningarna på omgången steg dock kraftigt under lördagen när den invändiga Mr Pellegrino blev struken och sannolikheten för att Aron the Baron skulle bli instängd eller få positionsproblem ökade. Nu löste det sig ändå men det var med en hårsmån och det var imponerande att se hur hästen klarade att Örjan Kihlström lyfta ut honom i andraspår i hög fart direkt när slaget om spets var förlorat.

ARON-THE-BARON-MAL-LJ

Örjan Kihlström löste uppgiften med storfavoriten Aron the Baron från innerspåret

I övrigt stämde våra  tips på hemsidan ganska bra där vi hade rankingen 1-6-11-1-1-1-3 där plussidan framför allt var att vi hade Frankie Brodde till ca 8 % som tipsetta och att vi spelade utgång på Replay Pellini. Det negativa var dock att vi rankat ner Bellino B. i V75-2 till sjättehäst jämfört med spelarkollektivet även om han fortfarande var B-häst och med på systemet samt att vi totalt missade Obi Wan som skrällvann i Gulddivisionen. På våra V75 Tillsammans-lag blev det inte heller någon succé då vi gick för hög utdelning under lördagen efter strykningen och försökte fälla Aron the Baron men det spelade egentligen ingen roll då vi oavsett aldrig hade hittat Obi Wan i Gulddivisionen utan helgardering.

Lördagens besvikelse blev annars som förväntat Anna Mix. Det blev som annonserats ett mycket passivt  upplägg och även om vi inte är några större fans av preparékörningar som dessa på V75 så måste vi ändå ge tränaren Sofia Aronsson credit för hennes tydlighet inför loppet. Det visar på en respekt för spelarkåren och sedan kan man tycka att regelverket inte är tillräckligt tydligt eller strängt kring preparékörningar men det är en annan sak. Det som vi dock inte uppskattade kring Anna Mix var Kim Erikssons uttalanden efter loppet. Han var i våra ögon inte en god ambassadör för sporten i intervjuerna och en sådan attityd uppskattas inte.

CALL-ME-KEEPER-OCH-DANIEL-REDéN

Solen skiner för Daniel Redén tillsammans med Call Me Keeper

Från söndagen måste vi nämna att Daniel Redéns framgångar i Frankrike är imponerande och att han nu har fyra hästar klara för Prix d’Amerique den sista söndagen i januari är smått otroligt. Mest förvånade är vi över Wild Honeys utveckling och hon startar definitivt med skrällchans!

Det är avslutningsvis också oerhört kul att Stefan Hultman har börjat tillfriskna på allvar. Vi rekommenderar er att se: https://www.atgplay.se/video/20170115-sistasvang151 där han sitter med under hela programmet.

Den kommande veckan kommer vi som vanligt släppa tips på hemsidan samt V75 Tillsammans för onsdagens V86-omgång samt till lördagens V75-omgång. Mer information om våra tips hittar du här: http://skoinfo.se/kop-travtips/ och vill du vara med på våra andelsspel så hittar du dem här: https://tillsammans.atg.se/start?kod=3U6X-7Z3P-21575 och vi ser framför allt fram emot onsdagens V86-omgång som delas mellan skrällbanan Åby och Solvalla. Loppen ser spelvänliga ut och då det dessutom tillkommer en Dubbeljackpot så ser vi med tillförsikt fram emot tävlingarna.

Vi vill även passa på att nämna att vi äntligen kommit igång med vårt nyhetsbrev och vi har skrivit mer om det här: http://skoinfo.se/blogg/vi-sjosatter-vart-nyhetsbrev/

I övrigt önskar vi er en härlig spelvecka!

 

V75-Jackpot lör 31/12

Hej!

Nu är det dags för årets sista V75-omgång med tillhörande Multi-Jackpot – där det finns 80 miljoner kr enbart i sjurättspotten att slåss om.

Det är “all time high” och du förstår att spelvärdet i omgången är skyhögt!

Försäkra dig om en andel i TRAVMEDERLAND.SE och var med och dela på historiens största vinstpott på V75 – och förhoppningsvis starta det nya året som miljonär.

Du väljer mellan 1 200 eller 350 kr/andel.

Gott Nytt År!

Annandagstrav med V75-finaler

Hej, och god fortsättning!

Idag är det Annandagstrav på Solvalla med tillhörande V75-finaler.
Det finns några starka favoriter på papperet, men också några lopp där det kan skrälla till rejält.

TRAVMEDERLAND.SE stänger sina lag kl 15:00 – så det gäller att du är på tårna om du vill vara med!

Du väljer mellan 1 200 eller 350 kr/andel.

Häng på!

V75 – Örebro 23/12

Hej!

Uppesittarkväll och V75 på Örebro – omgången ser riktigt öppen och spelvänlig ut och det luktar miljonutdelning lång väg!

TRAVMEDERLAND.SE har som vanligt gjort läxan och du väljer mellan 1 200 eller 350 kr/andel!

Häng på ett lag med potential!

Här får du mina tankar inför omgången – God Jul!

https://www.atg.se/spel/2016-12-23/V75/orebro/artiklar/tips/korsdragaren-fran-vi-tippa-fredag

Synd på så rara ärtor

Hej, lite summering av lördagens V75-system 10/12 med TRAVMEDERLAND.SE

Mitt 1 200 kr/andel satt kvar med chans på nio sexor och 210 st femmor – om Beppe AM vinner V75-7. Cirka 130 000 kr totalt.

Men han fick nöja sig med en andraplats – och hade han vunnit så hade man väl ändå spytt galla då systemet hade fått alla sju rätt med målfotoslagne 3 procentaren Blås Undan i V75-2.

Så här är det – allting är relativt. Men det är ändå spännande att man är med hugger på miljonutdelningar, även om det “bara” blev nio femmor och 1 900 kr tillbaka.

Jag brukar inte älta tidigare spel, men det kanske är intressant för de som var med – och de som köper en andel framöver – att potentialen i TRAVMEDERLAND.SE system är hög och att det går att vinna miljoner kr med en human insats.

Nu tar jag nya tag och ser framåt mot onsdagens V86 Xpress och lördagens V75 på Åby.

Vi hörs och kanske syns/Erland

Julpromotion med Skoinfo.se

Vi på Skoinfo.se levererar travtips till varje ordinarie V86- samt V75-omgång och våra priser är normalt 70 SEK för V75-tipsen samt 45 SEK för V86-tipsen. Dessa har sedan starten 2014 gett ett strålande resultat på över två miljoner i nettovinst: http://skoinfo.se/nettoresultat/

Nu börjar julen närma sig och vi känner oss extra givmilda. Fram till julafton så delar vi ut gratistips till varje V86- och V75-omgång. Vi kommer löpande att lotta ut vinnare till de omgångar som vi tippar och för att vara med så behöver du bara skicka ett email till support@skoinfo.se med “gratistips” i rubrikraden. Vinnarna får därefter kontinuerligt lösenordet till tipsen levererade till sin email.

Du behöver bara anmäla dig en gång och sedan är du med på utlottningen vid samtliga tillfällen fram till jul. När du deltar i den här utlottningen så godkänner du att vi använder din e-postadress för att skicka ut lösenord, ta kontakt och för sporadiska nyhetsbrev men vi kommer alltid att skydda den för tredje part. Vill du inte ha vidare kontakt så kan du ange det när du svarar – annars kan du naturligtvis avsluta när som helst.

Vi planerar också att göra fler promotions i den närmaste framtiden så passa på att följa oss här:

Facebook: https://www.facebook.com/skoinfo.se/
Twitter: @Skoinfo_se

Är du nyfiken på om du har vunnit så kan du dagligen se det på Andelskungens chat: http://www.andelskungen.se/tipsters/12/ men missar du det där så får vinnarna lösenordet skickat    till sin email också så fort materialet är klart!