TRAVMEDERLAND.SE tidiga V75-tankar

Hej

TRAVMEDERLAND.SE radar upp kanonlappar vecka efter vecka och du är väl med på tåget när det smäller!

På lördag är det Axevalla på Skaraslätten som står som värd för V75-omgången – och tipsverkstan har som vanligt gått för högtryck – jag tror det blir bra pengar på sju rätt trots Nuncio!

Du väljer mellan 350 och 1 200 kr/andel

Här får du en försmak på veckans tidiga tankar.

LÄS KORSDRAGAREN här

 

Succé för hemsidan i lördags – nettoplus på 159 334 kronor

Önas Igor och Johnny Takter inledde V75-omgången på Färjestad med en enkel seger från ledningen

Liksom Peter Untersteiner och Ulf Ohlsson hade fantastiska år i tränarligan respektive kuksligan under fjolåret så hade våra tips på Skoinfo.se fina resultat i tipsligan och därför var det med lite blandande känslor som vi påbörjade det nya året eftersom det startar om igen på noll vid årsskiftet och vi inte kan leva på gamla meriter. Våra resultat för 2016 var ca två miljoner kronor i nettoplus på hemsidan och ca tre miljoner kronor om du även räknar in V75/V86 Tillsammans.

Vi är fullt medvetna om att fjolårets siffror kan bli svårslagna även om vi har goda förhoppningar om att kunna göra det. Om du jämför våra resultat med andra tipstjänster är de ganska svårslagna, antagligen lite beroende på att vi sållar bland de omgångar som vi gör tips till beroende på hur intressanta de ser ut, och ambitionen är att de även ska bli det år 2017!

On Track Piraten infriade det stora favoritskapet när han vann som 86%-are på V75 i lördags

Med detta sagt var det skönt att få in årets första sexsiffriga vinst under lördagen och denna gång var det vårt matematiska system som slog till där vi endast spelade med On Track Piraten som spik och vi gick kort i V75-5 där vi gick emot Fossens Bonus och istället låste loppet på Thai Navigator och Indoor Voices. Även om vi lyckades sätta vårt matematiska system så var det lite surt att vi reducerade bort oss på Jokersystemet där vi fick nöja oss med sex rätt efter att ha missat knappt på A-hästkravet. Det blev dock ett okej nettoplus där också och du som följde båda våra systemförslag fick ett nettoplus på 159 334 kronor. Denna vinst innebär att våra resultat för år 2017 har fått en bra start och vi arbetar på för fullt för att bräcka fjolårets siffror och vara den tipstjänst som levererar bäst resultat. Är ni nyfikna på hur våra tips såg ut i lördags så hittar ni dem här: http://skoinfo.se/travtips/v75-farjestad-21-januari/ och använd lösenordet “blinkers”.

Vi missade ett par V75 Tillsammans-bolag i den sista avdelningen i lördags vilket var lite retligt för om vi dessutom lyckas spela in några större vinster där så vore det självklart positivt och förutsättningarna för att kunna göra det är egentligen bättre än på hemsidan. Vi kan helt enkelt lämna in systemen närmare in på spelstopp och korrigera för strykningar, värmningar och sen information och den möjligheten har vi inte på tipsen via hemsidan. Det skulle faktiskt förvåna oss om vi inte får bättre resultat på V75 samt V86 Tillsammans-spelen än på hemsidan på längre sikt.

Nästa omgång för oss är nu på onsdag då V86-omgången delas mellan Solvalla och Åby och där tillkommer en historiskt stor Jackpot med 27 miljoner kronor till en ensam vinnare och spelmässigt ser det hyperintressant ut då loppen är öppna och vi måste framför allt ge en eloge till Åbys sportchef Jon Walter Pedersen som har fått till en del intressanta propositioner. Är ni intresserade av att ta del av våra tips så hittar du mer information på vår hemsida.

Föredrar du att vara med på våra V75 eller V86 Tillsammans-bolag är ni även hjärtligt välkomna. Du kan dock vara med direkt på våra matematiska lag som vi gör via Andelskungen och du kan hitta här: https://tillsammans.atg.se/start?kod=3U6X-7Z3P-21575

V75 Färjestad – med TRAVMEDERLAND.SE

TRAVMEDERLAND.SE är med och hugger så fort de ger stora pengar – och du kommer bli rikligt belönad när vi har lite stolpe in!

Du väljer mellan 1 200 kr eller 350 kr/andel.

Här får du Erlands tidiga tankar till lördagens V75Färjestad.

https://www.atg.se/spel/2017-01-21/V75/farjestad/artiklar/tips/korsdragaren-fran-vi-tippa-lordag

Häng på!

Eftersnack från den gångna veckan samt en framåtblick

Han Herred vinner med Kenneth Haugstad i sulkyn på en snöigt Solvalla efter en perfekt styrning

Vi hade stora förväntningar på onsdagens V86-omgång då den var kryddad med Jackpotpengar samtidigt som det var krävande väder och banunderlag och många betrodda hästar som återkom efter sämre prestationer och utan uttalade korrigeringar på utrustning och upplägg eller några förklaringar till insatserna senast. Även om vi ansåg att hästar som Cash a Cheque Em, Blås Undan och Angel Rain stod för klassen i loppen och hade högst vinstchanser så fanns det frågetecken och garderingar var givna då det skulle rensa oerhört mycket bakom dem. Det visade sig dock bli fel denna omgång då det blev en sällan skådad favoritparad och vi fick till vår stora förvåning se åtta favoritsegrar och en utdelning som landade på ynkliga 435 SEK trots att det var Jackpot. Det positiva i sammanhanget var att vi fick med oss en Dubbeljackpot till onsdag men det visar också hur svårt det kan vara att spekulera i utdelningar ibland.

SCAMPI-MAL-LJ

Vår spik i omgången Scampi fullbordade favoritparaden och en trippel till Stall Stig H Johansson

Till lördagens omgång på Jägersro hade vi däremot inga större förväntningar på en högre utdelning i våra tips på hemsidan då flera av loppen verkade vara ihåliga och det såg ut som en klockren uppgift för storfavoriten Aron the Baron även om spelvärdet på honom var neutralt. Förväntningarna på omgången steg dock kraftigt under lördagen när den invändiga Mr Pellegrino blev struken och sannolikheten för att Aron the Baron skulle bli instängd eller få positionsproblem ökade. Nu löste det sig ändå men det var med en hårsmån och det var imponerande att se hur hästen klarade att Örjan Kihlström lyfta ut honom i andraspår i hög fart direkt när slaget om spets var förlorat.

ARON-THE-BARON-MAL-LJ

Örjan Kihlström löste uppgiften med storfavoriten Aron the Baron från innerspåret

I övrigt stämde våra  tips på hemsidan ganska bra där vi hade rankingen 1-6-11-1-1-1-3 där plussidan framför allt var att vi hade Frankie Brodde till ca 8 % som tipsetta och att vi spelade utgång på Replay Pellini. Det negativa var dock att vi rankat ner Bellino B. i V75-2 till sjättehäst jämfört med spelarkollektivet även om han fortfarande var B-häst och med på systemet samt att vi totalt missade Obi Wan som skrällvann i Gulddivisionen. På våra V75 Tillsammans-lag blev det inte heller någon succé då vi gick för hög utdelning under lördagen efter strykningen och försökte fälla Aron the Baron men det spelade egentligen ingen roll då vi oavsett aldrig hade hittat Obi Wan i Gulddivisionen utan helgardering.

Lördagens besvikelse blev annars som förväntat Anna Mix. Det blev som annonserats ett mycket passivt  upplägg och även om vi inte är några större fans av preparékörningar som dessa på V75 så måste vi ändå ge tränaren Sofia Aronsson credit för hennes tydlighet inför loppet. Det visar på en respekt för spelarkåren och sedan kan man tycka att regelverket inte är tillräckligt tydligt eller strängt kring preparékörningar men det är en annan sak. Det som vi dock inte uppskattade kring Anna Mix var Kim Erikssons uttalanden efter loppet. Han var i våra ögon inte en god ambassadör för sporten i intervjuerna och en sådan attityd uppskattas inte.

CALL-ME-KEEPER-OCH-DANIEL-REDéN

Solen skiner för Daniel Redén tillsammans med Call Me Keeper

Från söndagen måste vi nämna att Daniel Redéns framgångar i Frankrike är imponerande och att han nu har fyra hästar klara för Prix d’Amerique den sista söndagen i januari är smått otroligt. Mest förvånade är vi över Wild Honeys utveckling och hon startar definitivt med skrällchans!

Det är avslutningsvis också oerhört kul att Stefan Hultman har börjat tillfriskna på allvar. Vi rekommenderar er att se: https://www.atgplay.se/video/20170115-sistasvang151 där han sitter med under hela programmet.

Den kommande veckan kommer vi som vanligt släppa tips på hemsidan samt V75 Tillsammans för onsdagens V86-omgång samt till lördagens V75-omgång. Mer information om våra tips hittar du här: http://skoinfo.se/kop-travtips/ och vill du vara med på våra andelsspel så hittar du dem här: https://tillsammans.atg.se/start?kod=3U6X-7Z3P-21575 och vi ser framför allt fram emot onsdagens V86-omgång som delas mellan skrällbanan Åby och Solvalla. Loppen ser spelvänliga ut och då det dessutom tillkommer en Dubbeljackpot så ser vi med tillförsikt fram emot tävlingarna.

Vi vill även passa på att nämna att vi äntligen kommit igång med vårt nyhetsbrev och vi har skrivit mer om det här: http://skoinfo.se/blogg/vi-sjosatter-vart-nyhetsbrev/

I övrigt önskar vi er en härlig spelvecka!

 

V75-Jackpot lör 31/12

Hej!

Nu är det dags för årets sista V75-omgång med tillhörande Multi-Jackpot – där det finns 80 miljoner kr enbart i sjurättspotten att slåss om.

Det är “all time high” och du förstår att spelvärdet i omgången är skyhögt!

Försäkra dig om en andel i TRAVMEDERLAND.SE och var med och dela på historiens största vinstpott på V75 – och förhoppningsvis starta det nya året som miljonär.

Du väljer mellan 1 200 eller 350 kr/andel.

Gott Nytt År!

Annandagstrav med V75-finaler

Hej, och god fortsättning!

Idag är det Annandagstrav på Solvalla med tillhörande V75-finaler.
Det finns några starka favoriter på papperet, men också några lopp där det kan skrälla till rejält.

TRAVMEDERLAND.SE stänger sina lag kl 15:00 – så det gäller att du är på tårna om du vill vara med!

Du väljer mellan 1 200 eller 350 kr/andel.

Häng på!

V75 – Örebro 23/12

Hej!

Uppesittarkväll och V75 på Örebro – omgången ser riktigt öppen och spelvänlig ut och det luktar miljonutdelning lång väg!

TRAVMEDERLAND.SE har som vanligt gjort läxan och du väljer mellan 1 200 eller 350 kr/andel!

Häng på ett lag med potential!

Här får du mina tankar inför omgången – God Jul!

https://www.atg.se/spel/2016-12-23/V75/orebro/artiklar/tips/korsdragaren-fran-vi-tippa-fredag