Sportspel

Vi kommer framöver öka vårt fokus på sportspel. Andelskungens vision är att våra kunder i framtiden ska kunna köpa andelar i det mesta. Trav, fotboll, Ishockey, motorsport etc. Det finns inga gränser för vad vi skall kunna erbjuda våra kunder.

Vår sportsbetting sida är under uppbyggnad. Inom kort så kommer du kunna spela stryktips mm genom oss.

Klicka här – så kan du lämna in dina spel hos Svenska Spel.

partner-logo-2

Andelskungens V75-Podcast med Brolin, Chrille Krukan och Norinder

Ny vecka och nytt avsnitt av vår V75-podcast.

Tomas är tillbaka så Chrille får hjälp med analysen av helgens V75-omgång på Mantorp. Grabbarna kollar även snabbt igenom söndagens extra V75-omgång som avgörs i Halmstad.

Förutom V75-genomgång så snackas det om Stig H Johansson, Ludde, Hasse Skarplöt, Ancelotti, Kim Moberg, Leksand, Bandyfinalen, Brolins Tipshörna, nya tävlingar mm…

God lyssning…

Tomas Brolin satsar på Andelskungen.se

VM-94 hjälten Tomas Brolins nya affärsengagemang heter Andelskungen.se, där han från årsskiftet gått in som delägare och expert inom trav och olika sportspel. Andelskungens spelbutik i Sollentuna är Sveriges i särklass största ATG-ombud, och förutom andelsspel på V75 & V86 över nätet, så kommer man inom kort även att erbjuda olika sportspel på www.andelskungen.se

VM-94 hjälten Tomas Brolins nya affärsengagemang heter Andelskungen.se, där han från årsskiftet gått in som delägare och expert inom trav och olika sportspel. Andelskungens spelbutik i Sollentuna är Sveriges i särklass största ATG-ombud, och förutom andelsspel på V75 & V86 över nätet, så kommer man inom kort även att erbjuda olika sportspel på www.andelskungen.se. Redan nu kan man dock använda tjänsten liverättning för Stryk -och Europatips helt utan kostnad.

Andelskungen.se vision är att kunderna över nätet ska kunna köpa andelar i det mesta. Trav, fotboll, Ishockey, motorsport etc. Det finns inga gränser för vad man ska kunna erbjuda kunderna. Köp en andel i det som intresserar dig och luta dig tillbaka i soffan. Olika experter, s.k. ”tipsters”, har redan gjort jobbet åt dig och du kan köpa andelar i de system du tycker verkar bäst.

– Med min bakgrund inom trav, fotboll och spel var det ett enkelt beslut att fatta när chansen dök upp att engagera sig i detta, säger Tomas Brolin. Andelsspelen på V75 och V86 är ett enkelt sätt att få tillgång till större system som olika experter bidrar med varje vecka. Om du tippar själv eller med ett gäng kompisar på andra sportspel, så vill man ju kunna följa resultaten live och rätta sin kupong utan att behöva söka på olika sajter. På andelskungen.se får du en bild som innehåller dina rader med liverättning, information och uppdateringar. Man mailar bara systemet till kompisarna så kan även dom använda liverättning.

Succé för Andelskungens podcast
Andelskungen.se har sedan drygt ett år en podcast inför helgens V75 och övriga sportspel.

Tomas Brolin har nu anslutit till Chrille ”Krukan” Eriksson och Micke Norinder, som ger insidetips och speldrag men även pratar trav och sport i största allmänhet. Podcasten har blivit mycket uppskattad och nya avsnitt släpps varje torsdag eftermiddag/kväll. 30.000 lyssnare varje vecka, och det ökar stadigt. (källa iTunes)

– Vi är ett skönt gäng som bjuder på oss själva och delar med oss av våra tips inför helgens V75, säger Tomas Brolin. Med tanke på alla lyssnare så verkar vi fylla en funktion med en avslappnad mix av speltips och kringsnack.

 

Vinnare Stryktipstävling

Förra lördagens vinnare som var med på V75-systemet LIVERÄTTNING blev lottlösa idag då Tomas Brolin inte spelade in några vinster…

Dagens Stryktipstävling där man skulle spela ett 64-raders system och ange Micke för sitt namn fick 8 st vinnare.
Dagens stjärna blev Magnus B som prickade in 12 rätt. Vi hoppas han lämnade in sitt 64-raders system då vinsten blev 524:-.

Topp 3 och övriga på samma antal rätt vann ett V75-system som vi spelar nästa lördag då vi inte kan lämna in V75 Grand Slam på tillsammans.

Det behövdes 11 rätt för att vinna en andel i systemet och det blev totalt 8 st tipskungar. De som delar på systemet är;

Magnus B, Conny, Victor, Micke, Daniel, Bonde, Fredrik och Rauken.
För enklare hantering så gäller – för att vinster skall betalas ut måste vinstsumman vara minst 100:-/andel…

Lycka till alla…

12:a på Stryktipset igen… – Europatipset idag söndag

Ja vad ska man säga? Vi är där och nosar men det räcker inte riktigt ända fram.
12 rätt på stryktipset blir man inte rik på men vår spelkassa minskade inte så mycket då vi nästan fick insatsen tillbaka.

Vi tar ny tag på dagens Europatips och har några skapliga spelförslag…

Våra säkra
1 i Match 7 – Lazio går bra nu och möter ett Udinese där formen kan jämföras med fritt fall.
1 i Match 12 – Toppen mot botten. Lyon har form, Metz har det inte…

Våra drag
Match 5 – Villareal har bara ligan att fokusera på nu. R.Madrids insatser känns sådär på slutet. Vi tror Villareal tar minst en pinne…
Match 13 – Marseille är svårslagna på hemmaplan, PSG blandar och ger. En hemmaseger står i 5,10 som vi knappt kan motstå. Helgardera….

Vi spelar givetvis på Europatipset idag. Vårt system kan ni följa HÄR

Gör ditt eget system och dela det med dina spelkompisar så att alla kan följa live rättning i mobilen.
KLICK HÄR FÖR ATT GÖRA DITT EGET SYSTEM

 
Spelstopp söndag  14:59 – lämna in ditt tips på Svenska Spel här…..

 

 

BROLINS DRAG – Söndag

Tomas Brolin spelade alltid med Nr 11 på ryggen, och hans restaurang i Stockholm fick då givetvis namnet UNDICI eftersom UNDICI betyder elva på Italienska.

Tomas kommer ett par gånger i veckan bjuda på ett spelförslag på oddset.
Vi kommer kalla den UNDICI-DRAGET….

Under dagens besök i butiken, över en kopp kaffe hittade han tillslut sina heta drag, samtliga matcher spelas på söndag.

 

Lycka till….

TÄVLA I VÅR STRYKTIPSTÄVLING – VINN ANDEL I BROLINS V75-SYSTEM

PREMIÄR FÖR VÅR NYA LIVERÄTTNING!!!

 • Gratis att deltaga och öppna konto
 • Skapa konto  på 30 sek
 • Gör ett Stryktips på 64 rader (6st halvgarderingar)
 • Maila till dig själv och dina kompisar
 • Följ i mobilen med liverättning
 • Vinn andel i Tomas Brolins V75-system tills på söndag

Så här går du tillväga;

 • Gå in på www.andelskungen.se
 • Klicka på Betting i menyn i ovankant
 • Skapa ett gratis konto, tar 30 sek
 • Gör ett stryktips på 64 rader, (6st halvgarderingar)
 • Namnge ditt system, skriv Brolin + ditt förnamn
 • Spara – vill du även lämna på Svenska Spel så är det bara att klicka på den knappen, du kan redigera ditt system ända fram till matchstart
 • Pröva att maila raden till dig själv så kan du se i exempelvis mobilen hur bra det är
 • Spelar du med några kompisar, maila dem också, alla kan följa kupongen live

De fem bästa vinner en andel i Tomas Brolins V75-system tills på söndag då V75 avgörs i Gävle. Laget heter LIVERÄTTNING och systemet kostar 2000:-.
Topp 4 samt alla på 5:e plats vinner en andel. Se systemet HÄR

 

 

 

Europatipset ikväll tisdag

Formen är god efter helgens 12 rätt på både Stryktipset och Europatipset.

Kvällen Europatips ser ganska marigt ut. Många matcher där det i princip kan gå hur som helst. Men man måste ta ställning och efter många veck i pannan har vi hittat våra drag.

Våra spikar
Match 5 -Queens PR-Wigan. QP kommer från fin seger samtidigt som Wigan kostade oss ca 500.000 i helgen. Vi gillar inte Wigan och här drar dom dött.
Match 9 – Millwall-Chesterfield. Millwall kommer till match oerhört stärkta av helgens seger där man vann över Leicester med 1–0 och nu nått kvartsfinal i FA-Cupen. Chesterfield framtid är nedflyttning då man har sju poäng upp till strecket och är inne i en usel trend.

Våra drag
Match 2 – Manchester C-Monaco. Ett City på tomgång mot ett framrusande franskt tåg. Klart att City får första strecket då man har hemmaplan – men vi garderar det omgående. Monaco´s säsong är fantastisk och man har slaktat alla försvar man mött. 76 mål framåt i ligan talar sitt tydliga språk. Vi tror att de franska solglassarna även kan vinna, ett odds på 5,40 för bortaseger får i alla fall våra spelgropar att le.

Match 3 – Derby-Burton Albion. Derby är på fritt fall, Burton skrällde i helgen. Att Burton ska rubba Derby kanske är önsketänkande men vi tror att man kan fixa någon pinne på ren inspiration.

Vår rad
Vi lämnar givetvis in ett Europatips. Raden är givetvis preliminär och kan ändras innan matchstart.
Men du kan följa den via denna länk AK EUROPATIPS med liverättning i din mobil/dator. Och när du ändå är inne på sidan så passa på att skapa ditt eget konto så du och dina spelkompisar kan följa era egna rader i mobilen.

Lämna in ditt eget spel
Spelstopp tisdag  20:44 – lämna in ditt tips här…..

12 på lördagen – 12 på söndagen

I samband med att vi testkörde vårt nya live-rättningssystem för Stryktips och Europatips under helgen så gjorde vi även några system. Ingen kan anklaga oss för att inte vara rätt ute då båda systemen slutade på 12 rätt.

På Stryktipset föll vi på Wigan-Preston där vi hade halvgarderat med 1 2. Matchen slutade 0-0, detta efter att Preston missat en straff. 4068:- i insats gav ändå 18.264:- tillbaka. – Se systemet HÄR

På Europatipset missade vi i matchen KölnSchalke då det slutade 1-1. Vi hade singel 1 och det var aldrig riktigt nära. Nära på större utdelning än vad det blev var vi dock om det kunnat stanna med X i matcherna Man.U och Milan…
768:- i insats betalade tillbaka blygsamma 1039:-. – Se systemet HÄR

GRATIS KONTO
Skapa ditt eget konto utan kostnad så både du och dina spelkompisar kan följa era kuponger live.
Registrera ett konto här

Ett test som “nästan” slutade med pengaregn!!!

Det var ytterst nära att vårt stryktipstest slutade med total succé.

Rent tekniskt så flöt allt på utomordentligt bra och det var många som hörde av sig med lovord.
För de som vill så går det att skapa sitt gratis-konto redan idag, även om det återstår lite finputsning innan vi slår på stora trumman.

Spelmässigt så var det nära, riktigt nära.
Vårt testspel – ANDELSKUNGENS TESTSYSTEM 18/2, hade vi givetvis lämnat in och det var länge stora pengar på gång.
Nu slutade det på 12 rätt då varken Wigan eller Preston spräckte målnollan och vi hade streckat för 1 2.
Dock fick vi tillbaka 18.264:- och spelkassan fylldes på.

 

En söndag utan spel går ej. Vi kör stryktipset i dag…
Kolla in vår rad på Europatipset, följ den gärna i mobilen eller på datorn/plattan.

Europatipset 19/2

 

SPELA DIN EGEN RAD HÄR – SPELSTOPP 14:59

Följ vår stryktipsrad med liverättning

Fotboll ska följas live & spelas tillsammans

Vi har lagt ner mycket tid på att bygga vår nya tipstjänst. Nu kör vi ett skarpt test på dagens stryktips.
En gratistjänst som förenklar och gör tipset helt enkelt roligare. 

När man skapat sitt konto kan man;
* Skapa sitt eget system
* Spara och om du vill, lämna in det på Svenska Spel
* Maila raden till dina spelkompisar istället för att SMS:a det där fotot på kupongen du brukar göra.
* Kompisarna klickar på ditt tips i det mail dom fått, och nu kan alla se din rad och samtidigt ha liverättning mm i mobilen.

Vill du se hur det kan se ut? Klicka på länken nedan så kan du följa vårt system under dagens spel.

STRYKTIPS 18/2