V75-VM, Etappvinnare Kalle Sandström gör system på Andelskungen!

Fyra spikar varav en på omgångens största skräll Rhesos Face.
Det var så Kalle Sandström besegrade övriga V75-spelare när den andra etappen av VM i V75 avgjordes på Jägersro.

Sju rätt gav inte bara 46 129 kronor i vinstpengar utan dessutom 10 000 för bedriften som etappvinnare och framförallt en finalbiljett till VM-slutspelet där en kvarts miljon kronor väntar vinnaren.

Rygga Kalle i Jackpot omgången på lördag!!! Köp en andels av V75-VM´s hetaste spelare HÄR

——-

Du hade fyra spikar, hur tänkte du när du hittade dem?

– Först ville jag spika Rhesos Face. Jag såg den värma på Solvalla inför näst senaste starten och hästen såg helt grym ut. Så när jag såg att den fick spår två tänkte jag att jag bara spikar och struntar i motståndarna. Sedan var det Now Or Never Flair. Den har jag spikat varje gång den startat på slutet så det var givet oavsett utgångsläge. Speedy Foxy Vicane är en annan häst jag har jagat en tid, den måste ju få vinna snart och jag trodde att den skulle hamna bättre till än favoriten Generaal Bianco. Sedan var det Southwind Feji som var favorit.

Nu är du klar för finalen i Stockholm 9 december där 250 000 kronor och VM-titeln väntar vinnaren, hur känns det?

– Det hade jag faktiskt inte ens tänkt på. Jag var så nöjd med det här. Men det ska bli otroligt roligt, jag gillar att tävla.

Vad är ditt bästa tips till den som vill vinna nästa etapp av VM i V75?

– Det är väl som i alla kunskapsspel, att läsa på och ta det man tror på. Gå på magkänslan och värdera informationen man får utan att lyssna för mycket på andras tips. Sedan kanske fyra spikar inte behöver vara fel, jag har aldrig spelat så förut i mitt liv, men det gick ju bra, säger Calle Sandström.


ROBIN JOHANSSON/KANAL75