Europatipset spetsas till med Champions League

Äntligen för alla oss fotbollsälskare, Champions League igång igen…

I morgon tisdag avgörs Europatipset som kryddas av ett par matcher från Champions League. PSG tar emot Barcelona och Benfica får besök av Dortmund.

Omgångens tipsrad har inte så hemskt många stora favoriter. Vi siktar som vanligt högt och letar skrällar som du sedan själv får kombinera med din egen grundrad.

Våra säkra
2 i match 11 – Huddersfield är ett av våra favoritlag och med 4 raka segrar parkerar man nu på 3:e plats i tabellen. Rotherham borta ska bara vara hämtgurka. Sviten fortsätter, säker två…
2 i Match 1 – PSG är inte samma lag nu som de var med Zlatan på planen. Även om både Cavani och laget spelat upp sig senaste tiden så räcker dom inte till här. Barcelonas maskineri maler ned Frankrikes stolthet…

Vi varnar för
Match 4 – Brighton slaktade Burton i helgen och deras hemmafacit är 12-2-1. Men vi har en känsla för att Ipswich kan knipa minst en pinne borta mot storfavoriten. Det är här det måste hända något om utdelningen ska stiga.
Match 2 – Benfica är inget lätt lag att besegra på Estádio da Luz, speciellt inte om det sitter 65000 skrikande portugiser på läktaren. Samtidigt som Dortmund delar och ger ut en salig blandning av ojämna prestationer. Vi tror på hemmaseger.

 

Spelstopp tisdag  20:44 – lämna in ditt tips här…..