GULDSTALLETS VINNARE BLIR TIPSTERS PÅ ANDELSKUNGEN

Guldstallet vinnare 2017 – Stall PK ansluter till Andelskungens team av tipsters.

Nedan följer en presentation från grabbarna…..

Vi är tre, lite lagom travgalna, medelålders män från Småland. Vi heter Martin Alkemark, Carl-Johan Andersson och Martin Persson. Vår travtriad har en lite speciell tillkomst. Två (Martin A och Calle) av oss jobbade ett par år tillsammans med en lika travgalen arbetskamrat, Per Karlsson (PK).Vår gode vän och kollega PK gick lika hastigt som tragiskt bort i hjärnblödning.

Ett tag därefter annonserades tävlingen Guldstallet 2017 – ”Skapa ett fiktivt travstall med hästar, kusk och tränare”. Perfekt för oss och även ett sätt att kunna hylla vår avlidne vän. Sagt och gjort, vi anmälde ett lag och döpte det till Stall PK.
Vi var ett lag bland drygt 4000 lag i tävlingen. Inför tävlingens sista dag på Solvalla i november 2017, med bl.a. Solvalla GP på tävlingsprogrammet, så låg vi tvåa. Vi hade ”vårt” flaggskepp Cyber Lane till start medan dåvarande ettan i tävlingen inte hade någon startande häst den tävlingsdagen. För att vi skulle passera ettan så krävdes vinst för Cyber Lane. Ni kommer ihåg vilket enastående lopp Cyber Lane gjorde som krossade Diamanten från dödens.Vinst för oss och 100000kr till Stall PK i 1:a pris för segern i Guldstallet.

En travtriad behöver tre travtokar så efter Guldstallet värvade vi Martin P som ersättare för PK. Ett stort tomrum att fylla men Martin P har visat sig vara rätt man. Även om vi spelat in en del storvinster väntar vi fortfarande på det sjusiffriga beloppet och hoppas att ni vill vara med oss i vår jakt på detta. Vi kommer alltså vara tre olika spelläggare i Guldstallet Stall PK. Med betoning på olika. Martin A är mer safe i sina upplägg medan Calle spelar mer skrällbetonat och Martin P utgår från ett antal för honom välbeprövade travaxiom där spelvärde kanske är det viktigaste när systemet skall komponeras. Vår idé är således att vi granskar startlistorna på söndagskvällen och avgör därefter vem i triaden som passar bäst för omgången och då får vetorätt när systemet skall lämnas in på lördagen. Därefter kan spekulationerna i triaden börja för att kulminera på lördagseftermiddagen. Vi börjar spela V75 som vi känner oss mest trygga med men även V86 lockar men det får i så fall bli en senare fråga. Välkomna att hänga på Guldstallet Stall PK!

RYGGA  STALL PK PÅ V75

KÖP ANDEL HÄR