RÄTT, RÄTT, RÄTT, RÄTT PÅ STRYKAN IGEN…..

Ingen kan anklaga oss för att inte vara rätt ute när vi spikar och varnar för skrällar. När stryktipset avgjordes på lördagen så såg vår analys ut så här;

Spikförslag;
2 i Match 1
–  Southampton krigade till sig en vinst mot Liverpool i Ligacupen, men här kommer reaktionen då man möter ett Arsenal som fått riktigt medvind på slutet.
Slutresultat 0-5

1 i Match 3 – Riktigt bra lottning för Burnley, som har en bra säsong på G. När man lirar på Turf Moor är laget svårslaget och motståndet är bedrövligt i form av Bristol C som inte har rosat marknaden på sista tiden.
Slutresultat 2-0

1 i Match 4 – Hur vi än vrider och vänder på detta så hittar vi tyvärr ingen gardering mot Chelsea, Inte roligt då vi jagar högre utdelning. Vi kommer dock gardera i jakten på potten, men trots allt så är det en bra spik.
Slutresultat 4-0

Se upp för;
Match 7 –  Accrington ska inte räcka borta mot Middlesbrough men då det gått uselt i League Two så hoppas vi här på en liten cup skräll…
Slutresultat 1-0

Match 9 – Rochdale torskade senast med 4-0 kanske kommer till match med en del tvivel. Vi gillar Huddersfield och tror på bortaseger.
Slutresultat 0-4

Match 12 –  Ipswich kan mycket väl kriga till sig några poäng borta mot Preston.
Slutresultat 1-1

Med 5 rätt av 6 möjliga ger vi oss själva en klapp på axeln och går vidare. Klen utdelning igen men 13.353:- på 13 rätt gör att vår spelkassa ökar och vi siktar som vanlig att gå för potten.

Spelstopp på Europatipset idag lördag  14:59 – kupongen hittar du här…..

KÄMPA!!!!!