Chrille Krukan Eriksson

tipster-image

Chrille Krukan Eriksson

Legend,Travexpert

Christer Eriksson gör fyra system där andelarna kostar 300:-, 500:-, 1000:-, 1500:-.
Vid jackpott omgångar och då framförallt på hans favoritbana Åby så plockar vi fram MEGA-lappen som kostar 5000:-/andel.
En andel ger dig alltid 10% av systemet.

I januari 2012 var Chrille ensam med 7 rätt på V75, han och några kompisar som var med och spelade kammade hem hela 56.347.408:-, det är Sveriges näst största travvinst genom tiderna.

Varje torsdag snackar Chrille om den kommande V75 omgången i Andelskungens V75-PODCAST som oftast läggs upp 18-20 på kvällen.

Öka dina chanser, spela tillsammans med Chrille Krukan Eriksson Se System Se System av Chrille Krukan Eriksson

Andelskungen AB

Andelskungen är Sveriges största aktör på nätet men du hittar oss också i vår spelbutik belägen i Sollentuna Centrum, plan 2.

Butiken i Sollentuna är ett av Sverige största ATG-ombud.

Förutom trav så ökar vi vårt fokus på sportspel. Redan nu kan du som kund nyttja vår liverättning för Stryk -och Europatips helt utan kostnad.
Oavsett om du spelar själv eller med ett gäng kompisar så vill man kunna följa matcherna live och se sin kupong utan att behöva titta på olika bilder, sidor mm. Här får du en bild som innehåller dina tipsrader med liverättning och matchuppdateringar. Allt på en bild oavsett om du tittar i mobilen, plattan eller datorn.
Maila systemet till dina kompisar så kan även dom följa matcherna med liverättning.

Andelskungens vision är att våra kunder i framtiden ska kunna köpa andelar i det mesta. Trav, fotboll, Ishockey, motorsport etc. Det finns inga gränser för vad vi skall kunna erbjuda våra kunder.

Köp en andel i det som intresserar dig, luta dig tillbaka i soffan med kupongen i näven. Vi har gjort jobbet åt dig. NU KÖÖÖR VI!!!!

Kontakta oss

Adress

Andelskungen AB
Sollentuna Centrum Plan 2

Telefon

Sollentuna   08-623 07 02

Mailinfo@andelskungen.se

Facebook

Copyright 2018 Andelskungen.se Eagle Vision IT. All rights reserved. | Andelskungens villkor