Daniel Nordlund

tipster-image

Daniel Nordlund

Travälskare

Travsporten har alltid varit ett stort intresse för Daniel och det började redan i tidig ålder då han med morgontidningen framför sig knåpade ihop system tillsammans med farsan. När han sedan fick se hästarna springa live för första gången på Bodentravet så var han fast!!

Intresset har inte blivit mindre med åren och några fina vinster har det hunnit bli! I övrigt så spelar Daniel hockey när inte sitter klistrad framför datorn och kollar lopparkiv. Eftersom årstiden är som den är så är skoterkörning ett stort intresse!

Öka dina chanser, spela tillsammans med Daniel Nordlund Se System Se System av Daniel Nordlund

Andelskungen AB

Andelskungen är Sveriges största aktör på nätet men du hittar oss också i vår spelbutik belägen i Sollentuna Centrum, plan 2.

Butiken i Sollentuna är ett av Sverige största ATG-ombud.

Förutom trav så ökar vi vårt fokus på sportspel. Redan nu kan du som kund nyttja vår liverättning för Stryk -och Europatips helt utan kostnad.
Oavsett om du spelar själv eller med ett gäng kompisar så vill man kunna följa matcherna live och se sin kupong utan att behöva titta på olika bilder, sidor mm. Här får du en bild som innehåller dina tipsrader med liverättning och matchuppdateringar. Allt på en bild oavsett om du tittar i mobilen, plattan eller datorn.
Maila systemet till dina kompisar så kan även dom följa matcherna med liverättning.

Andelskungens vision är att våra kunder i framtiden ska kunna köpa andelar i det mesta. Trav, fotboll, Ishockey, motorsport etc. Det finns inga gränser för vad vi skall kunna erbjuda våra kunder.

Köp en andel i det som intresserar dig, luta dig tillbaka i soffan med kupongen i näven. Vi har gjort jobbet åt dig. NU KÖÖÖR VI!!!!

Kontakta oss

Adress

Andelskungen AB
Sollentuna Centrum Plan 2

Telefon

Sollentuna   08-623 07 02

Mailinfo@andelskungen.se

Facebook

Copyright 2018 Andelskungen.se Eagle Vision IT. All rights reserved. | Andelskungens villkor