Daniel Nordlund

tipster-image

Daniel Nordlund

Travälskare

Travsporten har alltid varit ett stort intresse för Daniel och det började redan i tidig ålder då han med morgontidningen framför sig knåpade ihop system tillsammans med farsan. När han sedan fick se hästarna springa live för första gången på Bodentravet så var han fast!!

Intresset har inte blivit mindre med åren och några fina vinster har det hunnit bli! I övrigt så spelar Daniel hockey när inte sitter klistrad framför datorn och kollar lopparkiv. Eftersom årstiden är som den är så är skoterkörning ett stort intresse!

Öka dina chanser, spela tillsammans med Daniel Nordlund Se System Se System av Daniel Nordlund

Andelskungen AB

Andelskungen hade i många år Sveriges största spelbutiker där kunder samlades för att diskutera och uppleva spel tillsammans.

Från och med den 21/2-2022 är vi ett av Sveriges första ombud som enbart arbetar digitalt.

Vi tackar alla butikskunder i såväl Sollentuna som Norra Bantorget för alla härliga år samtidigt som vi hoppas ni fortsätter spela med oss på nätet.

Att vi på Andelskungen fortfarande är ett av Sveriges största och mest vinstrika ombud är ingen hemlighet. Det kommer vi fortsätta vara…

MISSA INTE att ladda ned vår förnämliga APP tillmobilen.
Sök i app store/Play så är du bara ett klick ifrån speltips och system.

Köp en andel i det som intresserar dig, luta dig tillbaka i soffan med kupongen i näven. Vi har gjort jobbet åt dig. NU KÖÖÖR VI!!!!

Kontakta oss

Adress

Andelskungen AB
Solvallavägen 28
171 37 Sundbyberg

Mailinfo@andelskungen.se

Facebook

Copyright 2018 Andelskungen.se Eagle Vision IT. All rights reserved. | Andelskungens villkor