Haithem Khelifi

tipster-image

Haithem Khelifi

Travälskare

Hej,
Jag heter Haithem Khelifi och är 27 år gammal. Jag sysslar med musik på fritiden samt att jag är 2 barns pappa.

Jag har väldigt länge varit intresserad utav trav och har en pappa som spelat en hel del, och även kammat hem några vinster genom tiden. Jag fortsätter självklart i samma spår.
Mitt mål är att fortsätta göra musik och självklart spela på trav! Så fort startlistor är släppta är jag där och hugger i mig tankar och funderingar. Det jag lärt mig inom trav är att vad som helst kan hända, när som helst. Man måste bara vara där när det händer hehehe.
Vi kämpar och hoppas på ett bra 2016.

Öka dina chanser, spela tillsammans med Haithem Khelifi Se System Se System av Haithem Khelifi

Andelskungen AB

Andelskungen är Sveriges största aktör på nätet men du hittar oss också i vår spelbutik belägen i Sollentuna Centrum, plan 2.

Butiken i Sollentuna är ett av Sverige största ATG-ombud.

Förutom trav så ökar vi vårt fokus på sportspel. Redan nu kan du som kund nyttja vår liverättning för Stryk -och Europatips helt utan kostnad.
Oavsett om du spelar själv eller med ett gäng kompisar så vill man kunna följa matcherna live och se sin kupong utan att behöva titta på olika bilder, sidor mm. Här får du en bild som innehåller dina tipsrader med liverättning och matchuppdateringar. Allt på en bild oavsett om du tittar i mobilen, plattan eller datorn.
Maila systemet till dina kompisar så kan även dom följa matcherna med liverättning.

Andelskungens vision är att våra kunder i framtiden ska kunna köpa andelar i det mesta. Trav, fotboll, Ishockey, motorsport etc. Det finns inga gränser för vad vi skall kunna erbjuda våra kunder.

Köp en andel i det som intresserar dig, luta dig tillbaka i soffan med kupongen i näven. Vi har gjort jobbet åt dig. NU KÖÖÖR VI!!!!

Kontakta oss

Adress

Andelskungen AB
Sollentuna Centrum Plan 2

Telefon

Sollentuna   08-623 07 02

Mailinfo@andelskungen.se

Facebook

Copyright 2018 Andelskungen.se Eagle Vision IT. All rights reserved. | Andelskungens villkor