Jennie Samuelsson

tipster-image

Jennie Samuelsson

Travälskare,Travexpert

Jennie har visat sig vara en riktigt duktig tippare. Jennie som är sambo med Solvalla tränaren/kusken Peter G Norman har en hel del inside kan vi väl påstå.

Öka dina chanser, spela tillsammans med Jennie Samuelsson Se System Se System av Jennie Samuelsson

Andelskungen AB

Andelskungen är Sveriges största aktör på nätet men du hittar oss också i våra spelbutiker.

Norra Ban –  Mitt i Stockholm City belägen vid Norra Bantorget.

Sollis – Sollentuna Centrum, plan 2

Norra Ban är en unik butik där spelet och sporten är i fokus. En plats där man kan spela och uppleva trav & sport evenemang med likasinnade. Andelskungens butiker är några av Sverige största ATG-ombud.

Förutom trav så ökar vi vårt fokus på sportspel. Redan nu kan du som kund nyttja vår liverättning för Stryk -och Europatips helt utan kostnad.
Oavsett om du spelar själv eller med ett gäng kompisar så vill man kunna följa matcherna live och se sin kupong utan att behöva titta på olika bilder, sidor mm. Här får du en bild som innehåller dina tipsrader med liverättning och matchuppdateringar. Allt på en bild oavsett om du tittar i mobilen, plattan eller datorn.
Maila systemet till dina kompisar så kan även dom följa matcherna med liverättning.

Andelskungens vision är att våra kunder i framtiden ska kunna köpa andelar i det mesta. Trav, fotboll, Ishockey, motorsport etc. Det finns inga gränser för vad vi skall kunna erbjuda våra kunder.

Köp en andel i det som intresserar dig, luta dig tillbaka i soffan med kupongen i näven. Vi har gjort jobbet åt dig. NU KÖÖÖR VI!!!!

Kontakta oss

Adress

Andelskungen AB
Barnhusgatan 20
111 23 Stockholm

Telefon

Sollentuna   08-623 07 02
City                  08-93 92 92

Mailinfo@andelskungen.se

Facebook

Copyright 2018 Andelskungen.se Eagle Vision IT. All rights reserved. | Andelskungens villkor