Johan Lendenius

tipster-image

Johan Lendenius

Travälskare,Travexpert

Skoinfo.se erbjuder travtips och statistik samt utökad sko- och balansinformation.

Vi startade vår verksamhet år 2014 och har sedan starten t o m 10 okt 2016 följande resultat:

Netto (Joker): 1 631 354 SEK
Netto (Matematiskt): 783 256 SEK
Netto (V75 Tillsammans): 1 055 196 SEK
Totalt: 3 469 806 SEK

Ni kan se mer komplett information om våra resultat här: http://skoinfo.se/nettoresultat/

Vi kämpar vidare med att utveckla våra produkter och hoppas självklart kunna bräcka resultaten ovan de närmaste åren! Vill ni vara med på tåget så är ni välkomna att köpa våra tipsförslag eller andelsspel.

Vi har i nuläget tre system på V75 via Andelskungen.se. Ett system för 134 kronor, ett för 300 kronor per andel samt ett för 1 000 kronor per andel.

Inom V86 har vi två system via Andelskungen.se. Ett system för 150 kronor och ett för 450 kronor per andel.

Utöver andelsspel är ni så klart väldigt välkomna att besöka vår hemsida där vi förutom travtips har mycket statistik tillgänglig för dig som själv vill gräva fram information. Framför allt rekommenderar vi vår gratistjänst Sök sportinfo: http://skoinfo.se/sok-sportinfo/

Missa inte att signa upp för vårt nyhetsbrev som vi kommer sjösätta inom kort där du kan hålla koll på vad som är på gång med våra tips och vår hemsida: http://skoinfo.se/skoinfo-se-nyhetsbrev/

Öka dina chanser, spela tillsammans med Johan Lendenius Se System Se System av Johan Lendenius

Andelskungen AB

Du hittar oss i Sollentuna Centrum norr om Stockholm samt i vår nya butik belägen vid Norra Bantorget mitt i centrala Stockholm. En unik butik där spelet och sporten är i fokus. En plats där man kan spela och uppleva trav & sport evenemang med likasinnade. Andelskungens butiker är några av Sverige största ATG-ombud.

Förutom trav så ökar vi vårt fokus på sportspel. Redan nu kan du som kund nyttja vår liverättning för Stryk -och Europatips helt utan kostnad.
Oavsett om du spelar själv eller med ett gäng kompisar så vill man kunna följa matcherna live och se sin kupong utan att behöva titta på olika bilder, sidor mm. Här får du en bild som innehåller dina tipsrader med liverättning och matchuppdateringar. Allt på en bild oavsett om du tittar i mobilen, plattan eller datorn.
Maila systemet till dina kompisar så kan även dom följa matcherna med liverättning.

Andelskungens vision är att våra kunder i framtiden ska kunna köpa andelar i det mesta. Trav, fotboll, Ishockey, motorsport etc. Det finns inga gränser för vad vi skall kunna erbjuda våra kunder.

Köp en andel i det som intresserar dig, luta dig tillbaka i soffan med kupongen i näven.

Kontakta oss

Adress

Andelskungen AB
Barnhusgatan 20
111 23 Stockholm

Telefon

Sollentuna   08-623 07 02
City                  08-93 92 92

Mailinfo@andelskungen.se

Facebook

Copyright 2018 Andelskungen.se Eagle Vision IT. All rights reserved. | Andelskungens villkor