Jonas Forslund

tipster-image

Jonas Forslund

Travexpert

Hej,

Jonas heter jag och är "runt 40".
Satte första V65 när jag var 12 och har väl spelat mer eller mindre sen dess. Spel var det som gav mig pengar i skolan innan man fick ett jobb.

Spelat på ATG-tillsammans med Andelskungen och Andelskungen City sen Januari 2018 då jag var tvungen att lägga ner mitt öppna privata bolag som vi växte ur då det gick lite för bra, med flera 6 siffriga vinster – varav den största var 940.000:- på 27 veckor.

Mina styrkor är att spela rätt, med det menar jag att spela med en avvägd risk mot att vinna lite mer när vi väl vinner. Tanken är att gå plus i längden och kunna vara med och hugga på de större utdelningarna. Spikar alltså sällan de mest betrodda beroende på systemstorlek.

 

Våga Torska! Annars är det svårt att vinna!

Öka dina chanser, spela tillsammans med Jonas Forslund Se System Se System av Jonas Forslund

Andelskungen AB

Andelskungen hade i många år Sveriges största spelbutiker där kunder samlades för att diskutera och uppleva spel tillsammans.

Från och med den 21/2-2022 är vi ett av Sveriges första ombud som enbart arbetar digitalt.

Vi tackar alla butikskunder i såväl Sollentuna som Norra Bantorget för alla härliga år samtidigt som vi hoppas ni fortsätter spela med oss på nätet.

Att vi på Andelskungen fortfarande är ett av Sveriges största och mest vinstrika ombud är ingen hemlighet. Det kommer vi fortsätta vara…

MISSA INTE att ladda ned vår förnämliga APP tillmobilen.
Sök i app store/Play så är du bara ett klick ifrån speltips och system.

Köp en andel i det som intresserar dig, luta dig tillbaka i soffan med kupongen i näven. Vi har gjort jobbet åt dig. NU KÖÖÖR VI!!!!

Kontakta oss

Adress

Andelskungen AB
Solvallavägen 28
171 37 Sundbyberg

Mailinfo@andelskungen.se

Facebook

Copyright 2018 Andelskungen.se Eagle Vision IT. All rights reserved. | Andelskungens villkor