Jonas Forslund

tipster-image

Jonas Forslund

Travexpert

Hej,

Jonas heter jag och är "runt 40".
Satte första V65 när jag var 12 och har väl spelat mer eller mindre sen dess. Spel var det som gav mig pengar i skolan innan man fick ett jobb.

Spelat på ATG-tillsammans med Andelskungen och Andelskungen City sen Januari 2018 då jag var tvungen att lägga ner mitt öppna privata bolag som vi växte ur då det gick lite för bra, med flera 6 siffriga vinster – varav den största var 940.000:- på 27 veckor.

Mina styrkor är att spela rätt, med det menar jag att spela med en avvägd risk mot att vinna lite mer när vi väl vinner. Tanken är att gå plus i längden och kunna vara med och hugga på de större utdelningarna. Spikar alltså sällan de mest betrodda beroende på systemstorlek.

 

Våga Torska! Annars är det svårt att vinna!

Öka dina chanser, spela tillsammans med Jonas Forslund Se System Se System av Jonas Forslund

Andelskungen AB

Andelskungen är Sveriges största aktör på nätet men du hittar oss också i vår spelbutik belägen i Sollentuna Centrum, plan 2.

Butiken i Sollentuna är ett av Sverige största ATG-ombud.

Förutom trav så ökar vi vårt fokus på sportspel. Redan nu kan du som kund nyttja vår liverättning för Stryk -och Europatips helt utan kostnad.
Oavsett om du spelar själv eller med ett gäng kompisar så vill man kunna följa matcherna live och se sin kupong utan att behöva titta på olika bilder, sidor mm. Här får du en bild som innehåller dina tipsrader med liverättning och matchuppdateringar. Allt på en bild oavsett om du tittar i mobilen, plattan eller datorn.
Maila systemet till dina kompisar så kan även dom följa matcherna med liverättning.

Andelskungens vision är att våra kunder i framtiden ska kunna köpa andelar i det mesta. Trav, fotboll, Ishockey, motorsport etc. Det finns inga gränser för vad vi skall kunna erbjuda våra kunder.

Köp en andel i det som intresserar dig, luta dig tillbaka i soffan med kupongen i näven. Vi har gjort jobbet åt dig. NU KÖÖÖR VI!!!!

Kontakta oss

Adress

Andelskungen AB
Sollentuna Centrum Plan 2

Telefon

Sollentuna   08-623 07 02

Mailinfo@andelskungen.se

Facebook

Copyright 2018 Andelskungen.se Eagle Vision IT. All rights reserved. | Andelskungens villkor