Lars-Göran Carlström

tipster-image

Lars-Göran Carlström

Travälskare

Hej!

Lars-Göran Carlström heter jag och gör systemet REKARNETEAM till både V75 och V86.
Jag är 48 år. Mina intressen är mina två tonårsbarn, musik, fiske, resa och sedan trav.
Mitt travintresse startade för 20 år sedan, då min dåvarande svärmor tog med oss ut till Sundbyholm.
Vi tippade lite tillsammans och vann några tusen, upplevelsen att se trav live, analysera fram en vinnare, se ekipaget komma på upploppet och vinna och sedan hämta ut mer pengar än vad man satsade.
Det gjorde att jag blev fast i trav. Jag gillar även trav som sport, att det är många pussel bitar som ska falla på plats för en vinst. Jag har spelat Tillsammans spel i runt ett år, och jag har väl dragit in runt 100 000 till laget, så de som har varit med oss ligger på plus.

Den största vinsten jag själv har haft, var 53 000 kr på fem rätt. Då kostade kupongen 216 kr. Ingen fick då sju rätt. Sen har det blivit en hel del 10 000 vinster under åren. Men väntar på den stora vinsten.
Jag börjar plugga trav redan på Söndags kvällarna när start listorna kommer, kollar lopp arkiv, skriver upp min första tanke, sen kommer det mycket information under veckan och den ska bearbetas.

På fredagen ska denna information sys i hop och kupongen kan då börja byggas, sen vet vi alla att lördagens information är viktig innan man lämnar in.
Jag tycker att, ska man köpa en andel varje vecka hos ett lag, så måste man hänga på det laget under minst ett halvår, och sedan får man se om man ligger plus.

Mvh,
Lars-Göran Carlström

Öka dina chanser, spela tillsammans med Lars-Göran Carlström Se System Se System av Lars-Göran Carlström

Andelskungen AB

Andelskungen är Sveriges största aktör på nätet men du hittar oss också i vår spelbutik belägen i Sollentuna Centrum, plan 2.

Butiken i Sollentuna är ett av Sverige största ATG-ombud.

Förutom trav så ökar vi vårt fokus på sportspel. Redan nu kan du som kund nyttja vår liverättning för Stryk -och Europatips helt utan kostnad.
Oavsett om du spelar själv eller med ett gäng kompisar så vill man kunna följa matcherna live och se sin kupong utan att behöva titta på olika bilder, sidor mm. Här får du en bild som innehåller dina tipsrader med liverättning och matchuppdateringar. Allt på en bild oavsett om du tittar i mobilen, plattan eller datorn.
Maila systemet till dina kompisar så kan även dom följa matcherna med liverättning.

Andelskungens vision är att våra kunder i framtiden ska kunna köpa andelar i det mesta. Trav, fotboll, Ishockey, motorsport etc. Det finns inga gränser för vad vi skall kunna erbjuda våra kunder.

Köp en andel i det som intresserar dig, luta dig tillbaka i soffan med kupongen i näven. Vi har gjort jobbet åt dig. NU KÖÖÖR VI!!!!

Kontakta oss

Adress

Andelskungen AB
Sollentuna Centrum Plan 2

Telefon

Sollentuna   08-623 07 02

Mailinfo@andelskungen.se

Facebook

Copyright 2018 Andelskungen.se Eagle Vision IT. All rights reserved. | Andelskungens villkor