Lars-Göran Carlström

tipster-image

Lars-Göran Carlström


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/andelsku/public_html/wp-content/themes/andelskungen/inc/tipsters/single-tipster.php on line 28

Hej!

Lars-Göran Carlström heter jag och gör systemet REKARNETEAM till både V75 och V86.
Jag är 48 år. Mina intressen är mina två tonårsbarn, musik, fiske, resa och sedan trav.
Mitt travintresse startade för 20 år sedan, då min dåvarande svärmor tog med oss ut till Sundbyholm.
Vi tippade lite tillsammans och vann några tusen, upplevelsen att se trav live, analysera fram en vinnare, se ekipaget komma på upploppet och vinna och sedan hämta ut mer pengar än vad man satsade.
Det gjorde att jag blev fast i trav. Jag gillar även trav som sport, att det är många pussel bitar som ska falla på plats för en vinst. Jag har spelat Tillsammans spel i runt ett år, och jag har väl dragit in runt 100 000 till laget, så de som har varit med oss ligger på plus.

Den största vinsten jag själv har haft, var 53 000 kr på fem rätt. Då kostade kupongen 216 kr. Ingen fick då sju rätt. Sen har det blivit en hel del 10 000 vinster under åren. Men väntar på den stora vinsten.
Jag börjar plugga trav redan på Söndags kvällarna när start listorna kommer, kollar lopp arkiv, skriver upp min första tanke, sen kommer det mycket information under veckan och den ska bearbetas.

På fredagen ska denna information sys i hop och kupongen kan då börja byggas, sen vet vi alla att lördagens information är viktig innan man lämnar in.
Jag tycker att, ska man köpa en andel varje vecka hos ett lag, så måste man hänga på det laget under minst ett halvår, och sedan får man se om man ligger plus.

Mvh,
Lars-Göran Carlström

Öka dina chanser, spela tillsammans med Lars-Göran Carlström Se System Se System av Lars-Göran Carlström

Andelskungen AB

Andelskungen hade i många år Sveriges största spelbutiker där kunder samlades för att diskutera och uppleva spel tillsammans.

Från och med den 21/2-2022 är vi ett av Sveriges första ombud som enbart arbetar digitalt.

Vi tackar alla butikskunder i såväl Sollentuna som Norra Bantorget för alla härliga år samtidigt som vi hoppas ni fortsätter spela med oss på nätet.

Att vi på Andelskungen fortfarande är ett av Sveriges största och mest vinstrika ombud är ingen hemlighet. Det kommer vi fortsätta vara…

MISSA INTE att ladda ned vår förnämliga APP tillmobilen.
Sök i app store/Play så är du bara ett klick ifrån speltips och system.

Köp en andel i det som intresserar dig, luta dig tillbaka i soffan med kupongen i näven. Vi har gjort jobbet åt dig. NU KÖÖÖR VI!!!!

Kontakta oss

Adress

Andelskungen AB
Solvallavägen 28
171 37 Sundbyberg

Mailinfo@andelskungen.se

Facebook

Copyright 2018 Andelskungen.se Eagle Vision IT. All rights reserved. | Andelskungens villkor