Mikael Johansson

tipster-image

Mikael Johansson

Travexpert

Hej!

Mikael heter jag och är 33 år gammal.

Jag har en lång bakgrund som småspelare, i drygt 15 år har varje lördag varit helig för mig och min pappa. Med små medel slet vi med våra system, och lyckades ibland men inte alltid. Där fick jag min grundutbildning och intresse för sporten, och det har hållit i sig. Den rutinen håller vi än idag.

När jag började bygga större system så kunde jag använda mig av mentaliteten som småspelare i kombination med större möjligheter att få med skrällar och bygga system med stor potential. Jag går ofta på magkänsla och första tanken när jag börjar komponera, sedan tar jag in all övrig information och slipar hela veckan för att få till ett så slagkraftigt system som möjligt som har en bra balans mellan säkerhet och spelvärde.

Den där riktiga storvinsten har inte kommit än, i februari 2016 var jag en halv längd från miljonvinst i finalerna på Solvalla när Neon Face var för bra för dagen. Det senaste halvåret har jag spelat in cirka 100 000 på de andelar jag lagt.

Jag är övertygad om att den där riktiga storvinsten kommer – hoppas du vill hänga med!

Mvh Mikael

Öka dina chanser, spela tillsammans med Mikael Johansson Se System Se System av Mikael Johansson

Andelskungen AB

Andelskungen hade i många år Sveriges största spelbutiker där kunder samlades för att diskutera och uppleva spel tillsammans.

Från och med den 21/2-2022 är vi ett av Sveriges första ombud som enbart arbetar digitalt.

Vi tackar alla butikskunder i såväl Sollentuna som Norra Bantorget för alla härliga år samtidigt som vi hoppas ni fortsätter spela med oss på nätet.

Att vi på Andelskungen fortfarande är ett av Sveriges största och mest vinstrika ombud är ingen hemlighet. Det kommer vi fortsätta vara…

MISSA INTE att ladda ned vår förnämliga APP tillmobilen.
Sök i app store/Play så är du bara ett klick ifrån speltips och system.

Köp en andel i det som intresserar dig, luta dig tillbaka i soffan med kupongen i näven. Vi har gjort jobbet åt dig. NU KÖÖÖR VI!!!!

Kontakta oss

Adress

Andelskungen AB
Solvallavägen 28
171 37 Sundbyberg

Mailinfo@andelskungen.se

Facebook

Copyright 2018 Andelskungen.se Eagle Vision IT. All rights reserved. | Andelskungens villkor