Mikael Johansson

tipster-image

Mikael Johansson

Travexpert

Hej!

Mikael heter jag och är 33 år gammal.

Jag har en lång bakgrund som småspelare, i drygt 15 år har varje lördag varit helig för mig och min pappa. Med små medel slet vi med våra system, och lyckades ibland men inte alltid. Där fick jag min grundutbildning och intresse för sporten, och det har hållit i sig. Den rutinen håller vi än idag.

När jag började bygga större system så kunde jag använda mig av mentaliteten som småspelare i kombination med större möjligheter att få med skrällar och bygga system med stor potential. Jag går ofta på magkänsla och första tanken när jag börjar komponera, sedan tar jag in all övrig information och slipar hela veckan för att få till ett så slagkraftigt system som möjligt som har en bra balans mellan säkerhet och spelvärde.

Den där riktiga storvinsten har inte kommit än, i februari 2016 var jag en halv längd från miljonvinst i finalerna på Solvalla när Neon Face var för bra för dagen. Det senaste halvåret har jag spelat in cirka 100 000 på de andelar jag lagt.

Jag är övertygad om att den där riktiga storvinsten kommer – hoppas du vill hänga med!

Mvh Mikael

Öka dina chanser, spela tillsammans med Mikael Johansson Se System Se System av Mikael Johansson

Andelskungen AB

Andelskungen är Sveriges största aktör på nätet men du hittar oss också i vår spelbutik belägen i Sollentuna Centrum, plan 2.

Butiken i Sollentuna är ett av Sverige största ATG-ombud.

Förutom trav så ökar vi vårt fokus på sportspel. Redan nu kan du som kund nyttja vår liverättning för Stryk -och Europatips helt utan kostnad.
Oavsett om du spelar själv eller med ett gäng kompisar så vill man kunna följa matcherna live och se sin kupong utan att behöva titta på olika bilder, sidor mm. Här får du en bild som innehåller dina tipsrader med liverättning och matchuppdateringar. Allt på en bild oavsett om du tittar i mobilen, plattan eller datorn.
Maila systemet till dina kompisar så kan även dom följa matcherna med liverättning.

Andelskungens vision är att våra kunder i framtiden ska kunna köpa andelar i det mesta. Trav, fotboll, Ishockey, motorsport etc. Det finns inga gränser för vad vi skall kunna erbjuda våra kunder.

Köp en andel i det som intresserar dig, luta dig tillbaka i soffan med kupongen i näven. Vi har gjort jobbet åt dig. NU KÖÖÖR VI!!!!

Kontakta oss

Adress

Andelskungen AB
Sollentuna Centrum Plan 2

Telefon

Sollentuna   08-623 07 02

Mailinfo@andelskungen.se

Facebook

Copyright 2018 Andelskungen.se Eagle Vision IT. All rights reserved. | Andelskungens villkor