Simon Svensson

tipster-image

Simon Svensson

Travälskare

Hej!
Mitt namn är Simon Svensson och jag är 33 år gammal, har sysslat med trav och spel i större delen av mitt liv. Har varit spelläggare på annan plattform tidigare men har nu fått möjligheten att bli en i gänget här på Andelskungen, ett erbjudande jag inte kan tacka nej till.

Jag har varit och nosat på miljonerna vid ett par tillfällen men inte riktigt nått dit ännu, men jag vet att det endast är en tidsfråga tills storvinsten sitter där.

Som spelläggare så anser jag att man har ett ansvar att göra system som har potential att vinna stort. Med det menar jag inte att jag alltid går emot de största favoriterna men jag kommer aldrig att spika de två största jättefavoriterna i omgången, då finns inte längre potentialen jag pratar om.

Köper man en andel så ska chansen alltid finnas där, skulle sjuan ge dåligt betalt en omgång och jag inte har mer än 4-5 rätt så kan den sjuan kvitta, för det är inte småpengar vi vill åt, sedan så måste naturligtvis varje omgång anpassas efter vad jag tror. Jag går mycket på intryck från tidigare starter och lopparkivet är något jag inte vill vara utan. Mina styrkor som travspelare ligger framförallt i att analysera loppen, har ett mycket bra minne och är absolut inte rädd för att ta ställning där det behövs.
V75 är ett spel där man spelar mot de andra spelarna och för att nå storvinst där så krävs det att man tänker utanför boxen och det gör jag konsekvent.

Hoppas att just du vill vara med på ett system som alltid kommer att ha slagkraften till att nå storvinsten.

Öka dina chanser, spela tillsammans med Simon Svensson Se System Se System av Simon Svensson

Andelskungen AB

Andelskungen är Sveriges största aktör på nätet men du hittar oss också i vår spelbutik belägen i Sollentuna Centrum, plan 2.

Butiken i Sollentuna är ett av Sverige största ATG-ombud.

Förutom trav så ökar vi vårt fokus på sportspel. Redan nu kan du som kund nyttja vår liverättning för Stryk -och Europatips helt utan kostnad.
Oavsett om du spelar själv eller med ett gäng kompisar så vill man kunna följa matcherna live och se sin kupong utan att behöva titta på olika bilder, sidor mm. Här får du en bild som innehåller dina tipsrader med liverättning och matchuppdateringar. Allt på en bild oavsett om du tittar i mobilen, plattan eller datorn.
Maila systemet till dina kompisar så kan även dom följa matcherna med liverättning.

Andelskungens vision är att våra kunder i framtiden ska kunna köpa andelar i det mesta. Trav, fotboll, Ishockey, motorsport etc. Det finns inga gränser för vad vi skall kunna erbjuda våra kunder.

Köp en andel i det som intresserar dig, luta dig tillbaka i soffan med kupongen i näven. Vi har gjort jobbet åt dig. NU KÖÖÖR VI!!!!

Kontakta oss

Adress

Andelskungen AB
Sollentuna Centrum Plan 2

Telefon

Sollentuna   08-623 07 02

Mailinfo@andelskungen.se

Facebook

Copyright 2018 Andelskungen.se Eagle Vision IT. All rights reserved. | Andelskungens villkor