Simon Svensson

tipster-image

Simon Svensson

Travälskare

Hej!
Mitt namn är Simon Svensson och jag är 33 år gammal, har sysslat med trav och spel i större delen av mitt liv. Har varit spelläggare på annan plattform tidigare men har nu fått möjligheten att bli en i gänget här på Andelskungen, ett erbjudande jag inte kan tacka nej till.

Jag har varit och nosat på miljonerna vid ett par tillfällen men inte riktigt nått dit ännu, men jag vet att det endast är en tidsfråga tills storvinsten sitter där.

Som spelläggare så anser jag att man har ett ansvar att göra system som har potential att vinna stort. Med det menar jag inte att jag alltid går emot de största favoriterna men jag kommer aldrig att spika de två största jättefavoriterna i omgången, då finns inte längre potentialen jag pratar om.

Köper man en andel så ska chansen alltid finnas där, skulle sjuan ge dåligt betalt en omgång och jag inte har mer än 4-5 rätt så kan den sjuan kvitta, för det är inte småpengar vi vill åt, sedan så måste naturligtvis varje omgång anpassas efter vad jag tror. Jag går mycket på intryck från tidigare starter och lopparkivet är något jag inte vill vara utan. Mina styrkor som travspelare ligger framförallt i att analysera loppen, har ett mycket bra minne och är absolut inte rädd för att ta ställning där det behövs.
V75 är ett spel där man spelar mot de andra spelarna och för att nå storvinst där så krävs det att man tänker utanför boxen och det gör jag konsekvent.

Hoppas att just du vill vara med på ett system som alltid kommer att ha slagkraften till att nå storvinsten.

Öka dina chanser, spela tillsammans med Simon Svensson Se System Se System av Simon Svensson

Andelskungen AB

Andelskungen hade i många år Sveriges största spelbutiker där kunder samlades för att diskutera och uppleva spel tillsammans.

Från och med den 21/2-2022 är vi ett av Sveriges första ombud som enbart arbetar digitalt.

Vi tackar alla butikskunder i såväl Sollentuna som Norra Bantorget för alla härliga år samtidigt som vi hoppas ni fortsätter spela med oss på nätet.

Att vi på Andelskungen fortfarande är ett av Sveriges största och mest vinstrika ombud är ingen hemlighet. Det kommer vi fortsätta vara…

MISSA INTE att ladda ned vår förnämliga APP tillmobilen.
Sök i app store/Play så är du bara ett klick ifrån speltips och system.

Köp en andel i det som intresserar dig, luta dig tillbaka i soffan med kupongen i näven. Vi har gjort jobbet åt dig. NU KÖÖÖR VI!!!!

Kontakta oss

Adress

Andelskungen AB
Solvallavägen 28
171 37 Sundbyberg

Mailinfo@andelskungen.se

Facebook

Copyright 2018 Andelskungen.se Eagle Vision IT. All rights reserved. | Andelskungens villkor