Tomas Oleby

tipster-image

Tomas Oleby

Travexpert

Hej!

Tomas Oleby heter jag och är 36 år gammal.
Jag har under hela mitt liv varit intresserad av spel och försökt leta värde där jag kunnat finna det, jag har flera storvinster i bagaget.

Min grundsyn på spelformer där man spelar mot det övriga spelarkollektivet är att vara mer påläst, modigare och mer konsekvent än de övriga spelarna. Variansen kan stundtals vara hög men i det långa loppet vinner vi med det synsättet.

Mitt förhållande till travsport är livslångt. Jag har många fina minnen från olika travbanor i Sverige då min Pappa haft många starthästar och släpade med mig till de olika stallbackarna som grabb.
Jag älskar hovtrampet, lukterna och adrenalinet på banorna men sitter även gärna vid datorn i lugn och ro och lägger mina spel.

Den senaste tiden har jag lagt andelsspel på en annan plattform men är nu här hos Andelskungen och det ska bli jäkligt roligt!

Under den senaste månaden har jag spelat in ca 400 000 kr till mycket nöjda andelsköpare och jag har väldigt höga ambitioner med mitt spelande här!

Hoppas ni vill vara med på min resa!

Mvh Tomas

Öka dina chanser, spela tillsammans med Tomas Oleby Se System Se System av Tomas Oleby

Andelskungen AB

Andelskungen är Sveriges största aktör på nätet men du hittar oss också i vår spelbutik belägen i Sollentuna Centrum, plan 2.

Butiken i Sollentuna är ett av Sverige största ATG-ombud.

Förutom trav så ökar vi vårt fokus på sportspel. Redan nu kan du som kund nyttja vår liverättning för Stryk -och Europatips helt utan kostnad.
Oavsett om du spelar själv eller med ett gäng kompisar så vill man kunna följa matcherna live och se sin kupong utan att behöva titta på olika bilder, sidor mm. Här får du en bild som innehåller dina tipsrader med liverättning och matchuppdateringar. Allt på en bild oavsett om du tittar i mobilen, plattan eller datorn.
Maila systemet till dina kompisar så kan även dom följa matcherna med liverättning.

Andelskungens vision är att våra kunder i framtiden ska kunna köpa andelar i det mesta. Trav, fotboll, Ishockey, motorsport etc. Det finns inga gränser för vad vi skall kunna erbjuda våra kunder.

Köp en andel i det som intresserar dig, luta dig tillbaka i soffan med kupongen i näven. Vi har gjort jobbet åt dig. NU KÖÖÖR VI!!!!

Kontakta oss

Adress

Andelskungen AB
Sollentuna Centrum Plan 2

Telefon

Sollentuna   08-623 07 02

Mailinfo@andelskungen.se

Facebook

Copyright 2018 Andelskungen.se Eagle Vision IT. All rights reserved. | Andelskungens villkor