Warning: copy(/home/andelsku/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home/andelsku/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Tomas Oleby - Andelskungen
 

Tomas Oleby

tipster-image

Tomas Oleby

Travexpert

Hej!
Jag har under hela mitt liv varit intresserad av spel och försökt leta värde där jag kunnat finna det, jag har flera storvinster i bagaget.

Min grundsyn på spelformer där man spelar mot det övriga spelarkollektivet är att vara mer påläst, modigare och mer konsekvent än de övriga spelarna. Variansen kan stundtals vara hög men i det långa loppet vinner vi med det synsättet.

Mitt förhållande till travsport är livslångt. Jag har många fina minnen från olika travbanor i Sverige då min Pappa haft många starthästar och släpade med mig till de olika stallbackarna som grabb.
Jag älskar hovtrampet, lukterna och adrenalinet på banorna men sitter även gärna vid datorn i lugn och ro och lägger mina spel.

Mvh Tomas

Öka dina chanser, spela tillsammans med Tomas Oleby Se System Se System av Tomas Oleby

Andelskungen AB

Andelskungen hade i många år Sveriges största spelbutiker där kunder samlades för att diskutera och uppleva spel tillsammans.

Från och med den 21/2-2022 är vi ett av Sveriges första ombud som enbart arbetar digitalt.

Vi tackar alla butikskunder i såväl Sollentuna som Norra Bantorget för alla härliga år samtidigt som vi hoppas ni fortsätter spela med oss på nätet.

Att vi på Andelskungen fortfarande är ett av Sveriges största och mest vinstrika ombud är ingen hemlighet. Det kommer vi fortsätta vara…

MISSA INTE att ladda ned vår förnämliga APP tillmobilen.
Sök i app store/Play så är du bara ett klick ifrån speltips och system.

Köp en andel i det som intresserar dig, luta dig tillbaka i soffan med kupongen i näven. Vi har gjort jobbet åt dig. NU KÖÖÖR VI!!!!

Kontakta oss

Adress

Andelskungen AB
Solvallavägen 28
171 37 Sundbyberg

Mailinfo@andelskungen.se

Facebook

Copyright 2018 Andelskungen.se Eagle Vision IT. All rights reserved. | Andelskungens villkor